- startsida - genomförda projekt - referenser -
Referenser


Med många års erfarenhet av behovsinriktade uppdrag med fokus på verksamhetsutveckling för företag och andra verksamheter har jag haft glädjen att jobba med ett stort antal konsulter. Jag har till dags dato inte träffat någon med så bred kompetens som Ingrid. Hon har en förträflig förmåga att göra en totaltäckande konsekvensanalys utifrån nuläge med en mycket klar bild av de mål som satts upp för den process hon arbetar med. Hennes engagemang i det hon åtar sig är hundraprocentigt.
Björn Uglem, Björn Uglem Äventyr

Vi har vid ett flertal tillfällen samarbetat med Ingrid i olika projekt. Hon är kompetent, erfaren och når alltid hög effekt i sina projekt. I våra gemensamma utbildningar har hon också varit en mycket uppskattad föreläsare och är lätt att samarbeta med. En perfekt samarbetspartner för oss helt enkelt.
Per & Per Ledarskap AB

Inget är omöjligt, spontanitet, humor och glädje blandat med struktur och ordning - det är vad jag uppskattar allra mest i vårt samarbete!
Ann-Charlotte Larson, Indigo Management AB

Ingrid A har bokat in större events och konferenser hos oss för sina uppdragsgivare och kunder.Det förberedande arbetet känns alltid lätt vid kontakten med en så positiv person som Ingrid. Hon har dessutom en gedigen kunskap i hur hotell, restaurang fungerar och framförallt har hon förmågan att se vad som är viktigt för hennes kund och förmedla det till oss så att vi kan leverera på hög nivå
STORHOGNA HÖGFJÄLLSHOTELL & SPA/ Petra Edström-bokningen och Malin Martinsson-Restaurangchef